Få din cykelbutik på nettet på under 5 min

Læs mere

Du kan også ringe eller skrive til os:

...så du kan nå ud til nye kunder og sælge flere cykler!

Indbygget cykeldata

Slip for at oprette cykler! Tilføje cykler med kun ét klik og spar tid.

Total integration

Bikematch integrerer med både din hjemmeside og Facebookprofil.

Få nye kunder

Bikematch har indbygget markedsføring, så du får nye kunder.

Få vist dine cykler automatisk på hjemmeside og Facebook

Vi har mulighed for at lave integration med både din egen hjemmeside og facebookprofil, så du både sparer tid, og ikke behøver at bekymre dig om at holde det opdateret flere steder. Sådan virker det: Når du har valgt dine cykler i vores database, kan vi automatisk vise dit udvalg på din egen hjemmeside og Facebookside, så dine kunder altid er opdateret på dit udvalg.

Vi har importeret alle cyklerne i vores database

Med dit eget forhandlerlogin til Bikematch vælger du hvilke cykler du har i vores store database og tilføjer evt. en pris og bemærkning. Specifikationer, billeder osv. har vi allerede taget os af, for at det skal være så nemt for dig som muligt.

Vi sikrer at din butik bliver fundet

Vi laver i samarbejde med dig en personligt tilpasset profil til din cykelbutik, hvor vi både viser lidt om din butik, samt hvilke cykler og mærker du fører. Har du ikke en hjemmeside eller webshop, kan din Bikematch profil derfor også fint fungere som dit udstillingsvindue på nettet.

Hør hvad vores andre forhandlere mener

Ole Andersen

Cykel-X-Perten Odense

"Bikematch er et genialt værktøj for en lokal cykelforhandler som mig, de gør det hurtigt og nemt for mig at vise mine cykler og sælge cykeldele på nettet, både igennem deres hjemmeside men også min egen side med deres smarte og nemme ingetration!"

Læs om samarbejdet og casen her

Kenneth Thomsen

Ringgaardens Cykler

"Hej Bikematch. Jeg har godt været inde på min side nu, det ser virkelig godt ud. Jeg har vist også fået lagt det hele på siden nu :0) Det er er godt nok brugervenligt !"

Se integrationen her

Bjarne Nielsen

AB cykler

"Det er et nemt værktøj til at overføre billeder og tekst af cykler og tilbehør til ens egen hjemmeside. Endvidere er det god portal for potentielle kunder, som søger en bestemt cykel."

Se integrationen her

Vil du også spare tid og sælge flere cykler?

Du kan også ringe eller skrive til os: