Cykelmærker

Hos Bikematch kan du nemt og enkelt få et overblik over de forskellige produkter fra stort set alle de cykelmærker der findes på det danske marked. Her på siden får kan du nedenfor se en oversigt over de mærker vi har cykler og produkter inden for på siden. Tryk på et link og du kommer til den pågældende side med produkter.

Er der et cykelmærke som mangler eller som du mener vi bør have på siden, så tag kontakt til os og vi kigger på det.

Hvad er det bedste cykelmærke?

Hvad der er det bedste cykelmærke eller hvem der nu er den bedste cykelproducent er et spørgsmål man engang imellem støder på rundt omkring i cykelmiljøet, men det er dog også et spørgsmål der ikke rigtigt er muligt at svare på!

Der findes ekstremt mange cykelmærker, som laver cykler og udstyr som er meget forskellige til både hverdag, sport osv. og inden for helt forskellige prislejer. Hvis du leder efter en billig hverdagscykel vil du derfor få ét svar på hvilke cykelmærker du bør kigge efter og hvis du er ude efter en high-end mountainbike vil du få et helt andet svar. Vores anbefaling er, at du bruger Bikematch.dk til at danne dig et overblik over hvad du kan få inden for hvad der passer til dit behov og så vil du nemt kunne sammenligne cykler fra de forskellige mærker med hinanden. Typisk er mange af cykelproducenterne meget ens og der eksistererer nærmest en hel religionskrig, hvor nogle sværger helligt til f.eks. Cannondale, mens andre er mere ligeglade.