Vi er Bikematch

...og vi elsker cykler!

Som forbruger er det i dag svært at få et overblik over cykelmarkedet online. Samtidig har den lokale cykelforhandler svært ved at markedsføre sig online.

Bikematch er løsningen på dette problem. Som forbruger får man overblikket og bliver guidet til at finde den rigtige cykel, imens man kan se det aktuelle udvalg ved den lokale cykelforhandler samt hvor cyklen kan prøves. Vi har udviklet et værktøj til cykelforhandlerne, hvor de med få klik, kan vælge deres cykelmærker og cykler.

Ved at fjerne indgangsbarrieren og minimere den løbende vedligeholdelse, kan cykelbutikker igen nå ud til kunderne hvor de er, nemlig på nettet.

Bikematch er lavet af cykelfolk til cykelfolk! Dette, kombineret med at vi i mange år har udviklet webløsninger for os selv og andre, har inspireret os til at bruge vores erfaring til at lave Danmarks mest brugervenlige cykelplatform.

Teamet bag

Brian Jakobsen

Brian Jakobsen

E-mail - LinkedIn - Strava

Brians ansvarsområder er UI udvikling, økonomi og forretningsudvikling

Rasmus Melbye

Rasmus Melbye

E-mail - LinkedIn - Strava

Rasmus' ansvarsområder er administration, forretningsudvikling og kundekontakt

Lasse Melbye

Lasse Melbye

E-mail - LinkedIn

Lasses ansvarsområder er programmering, datahåndtering og platformsarkitektur

Vi er støttet af

iværksætterpilotordningen Spice Iværksætter netværk Idea House og Idea Centre Venture Cup Pro programmet for iværksættere Mikrolegater af Fonden for Entreprenørskab, Young Enterprise

Nævnt i pressen

Bikematch i Dagbladet Børsen